Selfie tyče

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Nové Selfie držák se stativem APEXEL APL-FL10JJ14Y Black Zobrazit větší

Selfie držák se stativem APEXEL APL-FL10JJ14Y Black

06442142

Nový produkt

Ihned k odběru

759,00 Kč s DPH

Více informací


Prstencové světlo APEXEL APL-FL10JJ14Y je moderní nástroj, který kombinuje funkčnost a styl tak, aby vyhovoval potřebám dnešních tvůrců obsahu. Vyrobeno z kombinace hliníku, ABS a PC, poskytuje odolnost a nízkou hmotnost, takže je ideální pro ty, kteří hledají přenosné, ale robustní osvětlovací zařízení.

Všestrannost osvětlení
Jednou z hlavních vlastností tohoto prstencového stativu je jeho schopnost dodávat 26 cm osvětlení, což umožňuje rovnoměrně rozptýlené světlo, ideální pro portrétní fotografii, videokonference nebo vlogování. Pomocí tří světelných režimů (bílá, žlutá, teplá žlutá) a jedenácti úrovní jasu mohou uživatelé doladit osvětlení tak, aby vyhovovalo prostředí a požadavkům konkrétního projektu.

Snadné použití a flexibilita
Stativ lze nastavit o 360°, což usnadňuje nasměrování světla libovolným směrem a poskytuje optimální podmínky pro jakýkoli typ fotografování nebo záznamu. Díky svému 1/4 montážnímu standardu je kompatibilní se širokou škálou vybavení, což z něj činí všestrannou volbu pro profesionály i amatéry.

Vysoká kvalita a kompatibilita
Prstencové světlo je napájeno rozhraním USB a je vybaveno 120 LED diodami, které zaručují jasné a stálé světlo potřebné k vytvoření vysoce kvalitního obsahu. Jeho design navíc zahrnuje nastavitelný držák telefonu, který se hodí pro většinu modelů mobilních telefonů na trhu, díky čemuž je extrémně univerzální.

Přenosnost a pohodlí použití
Stativ lze snadno složit na délku 35 cm, což usnadňuje skladování a přepravu. Po úplném vysunutí však dosahuje působivých 210 cm na délku, což vám umožní pohodlně nastavit výšku podle vašich potřeb.

Technické parametry:

Typ světla: prstencové světlo
Hlavní materiál: hliník+ABS+PC
Průměr světla: 26 cm
Standardní montáž: 1/4
Nastavitelný úhel sklonu: V rozsahu 360°
3 světelné režimy (bílá, žlutá, teplá žlutá) a 11 úrovní jasu
Počet LED diod: 120 ks
Zdroj napájení: USB rozhraní
Délka stativu ve složeném stavu: 35 cm
Maximální délka: 210 cm
Velikost držáku telefonu: 5,8 cm až 8,7 cm
Kompatibilní: 98 % mobilních telefonů

18 dalších produktů ve stejné kategorii: