Stolní lampy na čtení

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Svítidlo na monitor BLITZWOLF BW-CML2 Light Bar Pro RGB Zobrazit větší

Svítidlo na monitor BLITZWOLF BW-CML2 Light Bar Pro RGB

06439555

Nový produkt

Ihned k odběru

799,00 Kč s DPH

Více informací


Usnadněte si práci před počítačem a ještě více se ponořte do světa her. Lampa monitoru dokonale osvětlí váš stůl díky svému asymetrickému designu, aniž by způsobovala odlesky. Nabízí bílé a RGB světlo a umožňuje nastavit jas v 5 úrovních a přizpůsobit jeho pozici. Jeho chod můžete také synchronizovat s hudbou. Světlo generované lampou nedráždí oči a chytrý čip vám umožní zapamatovat si naposledy použitý režim.

Ideální pro práci a hraní her
Lampa bude dobře fungovat jak při práci, tak při hraní her. Režim RGB nabízí 9 světelných efektů a 3 efekty, které přizpůsobí chod lampy hudbě. Díky tomu se do hry ještě více ponoříte. Pokud používáte počítač při práci nebo studiu, využijte bílé LED světlo. Můžete upravit jeho barevnou teplotu od 3000K-6000K a jas na 5 úrovních (10%, 25%, 50%, 75%, 100%). Světlo generované účinně snižuje oslnění a nezpůsobuje únavu očí.

Pečlivě promyšlený design
Lampa byla navržena tak, aby její používání bylo pohodlné. Díky nastavitelnému držáku jej úspěšně namontujete na monitor různé tloušťky. Můžete si také nastavit úhel světla tak, aby lampa co nejlépe osvětlovala váš pracovní stůl. Dotykový panel umístěný na vám navíc umožňuje přizpůsobit chod zařízení vašim potřebám – pohodlně upravovat jas, měnit režimy a barevnou teplotu světla. Speciální čip si navíc pamatuje poslední zapnutý režim.

Technické parametry:

- Barva: Černá
- Hmotnost: 520 g
- Zdroj napájení: USB (5V DC)
- Napájení: 10 W
- Teplota barvy: 3000-6000K
- Provozní teplota: -10-40 °C
- Rozsah světla: 42 cm
- Délka kabelu: 1,5 m
- CRI: 95

30 dalších produktů ve stejné kategorii: