Stolní lampy na čtení

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Svítidlo na monitor BLITZWOLF BW-CML2 RGB Zobrazit větší

Svítidlo na monitor BLITZWOLF BW-CML2 RGB

06439982

Nový produkt

Ihned k odběru

699,00 Kč s DPH

Více informací


Lampa monitoru Blitzzwolf RGB dodá vašemu hraní zcela novou atmosféru a zvýší vaše pohodlí. Je vybavena nastavitelnou teplotou barev v rozsahu 2700K-6500K a umožňuje také nastavení jasu.

Lampa má 15 světelných režimů, takže si ji můžete dokonale přizpůsobit svým potřebám a vytvořit si doma skutečnou herní atmosféru.

Lampa má speciálně navržený design, díky kterému světlo lampy dopadá tak, aby se omezilo blikání světla z monitoru a také aby se eliminovalo oslnění. Díky tomu jsou vaše oči méně unavené a můžete pracovat déle a pohodlněji.

Lampu můžete ovládat pomocí dotykového panelu. Jedním dotykem lampu zapnete a dvojitým dotykem ji vypnete. Krátkým stiskem můžete nastavit jas a delším stiskem teplotu barev. Krátkým dotykem zapnete režimy RGB (15 režimů) a dlouhým dotykem je vypnete.

Svítidlo se snadno a rychle montuje. Je ideální pro monitory o tloušťce 15-25 mm. Jak to udělat? Nejprve očistěte povrch monitoru. Poté odlepte ochrannou lepicí vrstvu a nalepte desku doprostřed monitoru (strana musí být na straně monitoru). Poté prostrčte jeden konec kabelu USB spodní částí držáku a upravte desku.

Technické parametry:

- Napájení: 7.5W
- Rozměry: 2x460 mm
- Vstup: DC 5V / 2A
- Rozsah provozní teploty: -10 °C ~ 45 °C
- Teplota barev: 2700K-6500K
- Zdroj světla LED: 2835 diod

30 dalších produktů ve stejné kategorii: