Stolní lampy na čtení

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Svítidlo na monitor BLITZWOLF BW-CML2 Pro Zobrazit větší

Svítidlo na monitor BLITZWOLF BW-CML2 Pro RGB

06439983

Nový produkt

Ihned k odběru

745,00 Kč s DPH

Více informací


Vytvořeno s ohledem na hráče. Lampička na monitor Blitzwolf zvýší vaše pohodlí při práci na počítači nebo hraní oblíbených her. Je vybavena nastavitelnou teplotou barev v rozmezí 2700-6500 K a také pětistupňovým nastavením jasu. Speciální asymetrická čočka dokonale osvětluje celý stůl a nesvítí vám přímo do očí. Ovládání vám usnadní praktický dotykový panel a dálkové ovládání.

Vytvořte si doma skutečnou herní atmosféru. Lampa je vybavena 15 režimy osvětlení, které vám umožní ji dokonale přizpůsobit vašim potřebám. Zvyšte úroveň pohlcení během vzrušujících her!

Postarejte se o správné osvětlení při svých každodenních činnostech. Lampa na monitor Blitzwolf umožňuje nastavit jas světla i jeho barevnou teplotu v rozmezí 2700-6500K. Teplé světlo vám pomůže relaxovat například při sledování oblíbeného televizního seriálu. Studené světlo bude naopak ideální pro práci nebo studium. Smíšené světlo využijete mimo jiné při čtení. Svobodně si vyberte osvětlení pro každou situaci!

Model BW-CML2 Pro se vyznačuje mimořádně promyšleným designem. Světelná čočka vyzařuje světlo pod správným úhlem, takže se neodráží od obrazovky monitoru a nesvítí vám přímo do očí. Díky tomu účinně chrání vaše oči před únavou a zároveň vám poskytuje ještě větší pohodlí při práci.

Lampa je vybavena praktickým dotykovým panelem, který vám usnadní její ovládání. Pomocí něj můžete mimo jiné zapnout/vypnout světlo RGB, vybrat si z dostupných provozních režimů nebo nastavit teplotu barev. Součástí sady je navíc praktický dálkový ovladač, s jehož pomocí můžete lampu ovládat, aniž byste museli vstávat z pohovky.

Technické parametry:

- Rozměry: 29 x 420 x 17 mm
- Teplota barev: 2700-6500K
- Vstup: DC 5V/2A
- Pracovní teplota: od - 25°C do 40°C

30 dalších produktů ve stejné kategorii: