Cyklocomputery a cykloalarmy

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Nové Cyklocomputer COOSPO BC26 Zobrazit větší

Cyklocomputer COOSPO BC26

06442425

Nový produkt

Ihned k odběru

799,00 Kč s DPH

Více informací


Seznamte se s Coospo BC26, nejmenším a nejjednodušším cyklocomputerem s GPS navrženým speciálně pro začínající cyklisty. Díky integrovanému aerodynamickému designu, intuitivním tlačítkům a přesnému určování polohy GPS+BEIDOU poskytuje BC26 vše, co potřebujete, abyste mohli začít na kole. Kompaktní a lehký model BC26 s dlouhou výdrží baterie je perfektní volbou pro každého, kdo chce sledovat své úspěchy na kole.

Elegantní design a intuitivní ovládání
BC26 se vyznačuje jednotným, aerodynamickým designem inspirovaným estetikou minimalismu a cyklistické aerodynamiky. Tři intuitivní tlačítka umístěná na okraji pouzdra umožňují plné ovládání zařízení a poskytují snadné použití a pohodlí při jízdě. Lehký a kompaktní, váží pouhých 54 gramů, snadno se montuje a nepřekáží vám při jízdě.

Dobře čitelný displej s automatickým podsvícením
BC26 je vybaven 2,3palcovým displejem s automatickým podsvícením, který poskytuje vynikající čitelnost jak na jasném slunci, tak za zhoršených světelných podmínek. Díky tomu můžete snadno sledovat svá data během jakékoli jízdy bez ohledu na světelné podmínky.

Duální GPS a určování polohy BEIDOU
BC26 využívá duální GPS a určování polohy BEIDOU k poskytování přesné polohy a registračních údajů. Po zapnutí zařízení automaticky vyhledává signály GPS a Beidou a kalibruje čas, čímž zajišťuje spolehlivost a přesnost. Poznámka: Před prvním použitím zařízení nezapomeňte nabít a hledejte signál GPS na otevřeném prostranství.

Synchronizace se Stravou
Pomocí aplikace CoospoRide můžete snadno synchronizovat údaje o své aktivitě (soubory .fit) s aplikací Strava. CoospoRide vám také umožňuje snadno konfigurovat BC26, analyzovat vaše jízdní data a aktualizovat software zařízení. Je to skvělý nástroj pro každého, kdo chce sledovat svůj pokrok a analyzovat svůj výkon.

Upozornění na rychlost a dlouhá doba provozu
BC26 umožňuje nastavit maximální rychlost, při jejímž překročení zařízení vydá varovný tón. To je ideální pro ty, kteří chtějí ovládat svou rychlost a jezdit bezpečněji. Nabíjecí baterie BC26 poskytuje 20 hodin nepřetržitého provozu s podporou GPS, což je dostačující pro dlouhé výlety na kole. Doba nabíjení je pouhé 2 hodiny, což vám umožní rychle připravit zařízení na další cestu.

Voděodolnost IPX7
BC26 je vodotěsný s certifikací IPX7, což znamená, že je odolný proti stříkající vodě. To znamená, že můžete jezdit bez obav z deště. Poznámka: Neponořujte zařízení do vody ani jej nevystavujte velmi drsným povětrnostním podmínkám.

Technické parametry:

Rozměry: 72,26 x 50 x 21,55 mm
Velikost Displeje: 2,3" FSTN
Hmotnost: 54 g
Automatické podsvícení: Ano
Životnost baterie: 20 hodin s GPS
Doba nabíjení: 2 hodiny
Polohovací systém: GPS A BDS
Směrování a navigace: Ne
Paměť: 8M (80 hodin historie)

Obsah balení:

Zařízení BC26
USB kabel
Držák na kolo
Uživatelský manuál
Chránič obrazovky
Silikonová guma
Gumová podložka
Mini imbusový klíč

6 dalších produktů ve stejné kategorii: