Cyklocomputery a cykloalarmy

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Nové Cyklocomputer CYCPLUS M1 Zobrazit větší

Cyklocomputer CYCPLUS M1

06442434

Nový produkt

Ihned k odběru

849,00 Kč s DPH

Více informací


Užijte si pohodlný přístup k informacím při vašich příštích cestách. Cyklistický počítač Cycplus M1 je vybaven přehledným 2,9palcovým LCD displejem, který zobrazuje údaje jako aktuální rychlost, teplotu a čas. Zařízení podporuje Bluetooth 5.0 a protokol ANT+ a jeho výdrž baterie dosahuje až 30 hodin na jedno nabití. Vyniká také voděodolností IPX6.

Bohatství užitečných informací
Cyklocomputer Cycplus M1 poskytuje mnoho užitečných informací o vaší jízdě. Můžete pohodlně kontrolovat údaje jako je teplota, čas, vzdálenost, délka cesty, rychlost jízdy, sklon terénu a mnoho dalšího. Nechybí ani možnost synchronizace dat s aplikací přes Bluetooth.

Čitelný displej
Cyklocomputer M1 se vyznačuje velkým 2,9palcovým displejem, který zajišťuje pohodlný přístup k nejdůležitějším informacím o vaší jízdě. Nabízí jasný, jasný obraz a neoslňuje – ani při silném slunečním světle. Vyznačuje se také automatickým podsvícením, které usnadňuje používání v noci.

Kompatibilita s protokolem ANT+
Zajistěte přístup k ještě většímu množství informací. Cyklocomputer M1 je kompatibilní s protokolem ANT+, takže jej snadno spárujete s mnoha doplňkovými senzory – například senzory tepové frekvence, rychlosti nebo kadence. Mějte vše pod kontrolou a pohodlně si zkontrolujte údaje, které vás zajímají!

Snadná montáž
Počítač se velmi snadno montuje a díky pečlivě promyšlené konstrukci držáku nezabere příliš místa na řídítkách kola. Snadno si tedy nainstalujete přídavná světla nebo sportovní kameru! Zařízení se také vyznačuje voděodolností IPX6 – nebojí se deště ani náhodného potřísnění.

Dlouhá životnost baterie
Plánujete delší výlet? Nebo snad vyrazíte na několik dní ven a chcete s sebou vzít kolo? Nebojte se, že se M1 vybije příliš rychle! Díky účinné baterii dosahuje provozní doba zařízení 30 hodin. Zapomeňte na nutnost častého dobíjení!

Technické parametry:

Barva: Černá
LCD displej: 2,9palcový
Podsvícení displeje: Ano
Kompatibilita s ANT+: Ano
Verze Bluetooth: 5,0
Provozní doba: Cca. 30 hodin
Voděodolnost: IPX6

Obsah balení:

Cyklistický počítač
Silikonové pouzdro
Nabíjecí kabel (USB-A na USB-C)
Montážní držák
Gumová podložka
Gumička 3x
Uživatelský manuál

6 dalších produktů ve stejné kategorii: