Cyklocomputery a cykloalarmy

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Nové Cyklocomputer CYCPLUS M2 Zobrazit větší

Cyklocomputer CYCPLUS M2

06442433

Nový produkt

Ihned k odběru

1 059,00 Kč s DPH

Více informací


Jezdíte často na kole? Zajistěte si pohodlný přístup k informacím o jízdě! Cyklocomputer Cycplus M2 nabízí 2,5palcový displej, na kterém najdete všechna nejdůležitější data. Jeho provozní doba je asi 35 hodin na jedno nabití a voděodolnost IPX6 vám umožní bez obav používat i v dešti. Zařízení je také kompatibilní s protokolem ANT+, takže jej snadno připojíte k dalším senzorům.

Snadno čitelný displej, kompaktní design
Počítač váží pouhých 68 g a jeho rozměry jsou 66 x 66 x 22 mm - na řídítkách vašeho kola nezabere příliš místa. A co víc, 2,5palcový displej zařízení poskytuje jasný a čistý obraz téměř za jakýchkoliv světelných podmínek. Nyní vše, co potřebujete, je například pohled na aktuální rychlost, vzdálenost, teplotu nebo čas!

Dlouhá provozní doba
Nebojte se častého nabíjení počítače. M2 je vybaven výkonnou 1100 mAh baterií, která poskytuje až 35 hodin pracovní doby. Chcete-li zařízení nabít, stačí jej zapojit přes vestavěný port USB-C – po cca 3,5 hodinách bude opět plně funkční!

Kompatibilita s protokolem ANT+
Zajímají vás další informace? Žádný problém – cyklopočítač M2 je kompatibilní s protokolem ANT+, což znamená, že jej snadno spárujete s dalšími senzory. Snímač tepové frekvence, rychlosti, rytmu nebo výkonu – rozhodnutí je na vás! Je také možné synchronizovat data s aplikací XOSS přes Bluetooth 5.0. Užijte si ještě pohodlnější přístup k informacím, sledujte svůj pokrok a stanovte si další cíle, kterých chcete dosáhnout!

Technické parametry:

Displej: 2,5"
ANT+ kompatibilita: Ano
Verze Bluetooth: 5,0
Kapacita baterie: 1100 mAh
Pracovní čas: Cca. 35 h
Doba nabíjení: Cca. 3,5 h
Nabíjecí port: USB-C
Voděodolný: IPX6
Rozměry: 66 x 66 x 22 mm
Hmotnost: 68 g

Obsah balení:

Cyklistický počítač
Nabíjecí kabel (USB-A na USB-C)
Montážní držák
Gumová podložka
Guma x3
Uživatelský manuál

6 dalších produktů ve stejné kategorii: