PC reproduktory

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

PC reprosoustava ONIKUMA L2 Zobrazit větší

PC reprosoustava ONIKUMA L2

06441267

Nový produkt

Ihned k odběru

579,00 Kč s DPH

Více informací


Herní reproduktory Onikuma L2 vám poskytnou nezapomenutelný zvukový zážitek při jakékoli hře. Nabízejí výjimečnou kvalitu zvuku, díky které bude každý detail ve vašich hrách ještě realističtější. Můžete je připojit jak drátově přes USB port, tak bezdrátově přes Bluetooth a s RGB podsvícením dodají vaší herní stanici jedinečný vzhled.

Znovu objevte svět zvuku
Ponořte se do virtuální reality s Onikuma L2! S výkonem RMS 5W x2 a impedancí 4Ω poskytují reproduktory úžasně čistý zvuk, který přináší ty nejjemnější zvukové detaily. Široká frekvenční odezva 50Hz až 16kHz znamená, že vaší pozornosti neunikne žádný zvuk – od hlubokých basů až po jemné výšky. Nyní ve svých hrách uslyšíte každý krok svého soupeře, jemné okolní zvuky a zvukové efekty!

Rozsviťte svou herní stanici
Vytvořte úžasnou atmosféru během jakékoli hry. Reproduktory jsou vybaveny barevným RGB podsvícením, takže dokonale zapadají do trendu moderních herních zařízení a dodávají vašemu stojanu jedinečný charakter. A co víc, pomocí velkého číselníku si můžete libovolně vybírat z různých světelných efektů.

Svoboda volby připojení
Reproduktory Onikuma L2 nabízejí různé možnosti připojení. Můžete je připojit k počítači nebo notebooku pomocí kabelového USB kabelu pro stabilní a spolehlivé připojení. Chcete přehrávat své oblíbené skladby ze smartphonu nebo tabletu? Žádný problém! Úspěšně spárujete reproduktory s vámi vybraným zařízením přes Bluetooth. Rozhodnutí je na vás!

Technické parametry:

Vstupní proud: 5V/1A
RMS výkon: 5W x 2
Impedance: 4 Ω
Frekvenční odezva: 50Hz-16kHz
Poměr signálu k šumu: 56 dB
Spojení: Kabelové (USB), bezdrátové (Bluetooth)
Délka kabelu: 1,4 m
Podsvícení: Ano, RGB
Hmotnost: 659,5 g
Rozměry: 95 x 110 x 189 mm

18 dalších produktů ve stejné kategorii: