SMART zásuvky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Smart sada zásuvek GOSUND SP111 WiFi Tuya 2ks Zobrazit větší

Smart sada zásuvek GOSUND SP111 WiFi Tuya 2ks

06441754

Nový produkt

Ihned k odběru

489,00 Kč s DPH

Více informací


Gosund SP111 je 3680W chytrá zásuvka, která má zástrčku EU. Prostřednictvím aplikace můžeme ovládat osvětlení nebo jiné domácí spotřebiče, a to přímo z aplikace v našem chytrém telefonu -Smart Life (aplikace Tuya ke stažení zdarma pro Android a iOS). Po připojení výrobku k místní síti a jeho přidání do naší aplikace jej můžeme ovládat odkudkoli na zemi, kde máme přístup k internetu. Výrobek lze v aplikaci přiřadit více uživatelům, takže zařízení mohou ovládat všichni členové domácnosti. Zařízení pracuje s nejnovějšími systémy: IFTTT, Amazon Alexa a Google Home.

Snadné použití
Aplikace Smart Life je k dispozici v polštině a kromě standardního zapínání a vypínání zařízení nabízí také vytváření plánů pro jednotlivá zařízení, takže dokáže automaticky zapínat a vypínat připojená zařízení v určitý čas. V aplikaci můžeme sledovat aktuální spotřebu energie daných zařízení, a to i na grafech. Zařízení Gosund pracují pouze v sítích WLAN 2,4 GHz. Pomocí aplikace můžete naplánovat zařízení v domácnosti (včetně svítidel) tak, aby simulovala přítomnost uživatele, což může odradit potenciálního zloděje.

Ergonomický design
Zásuvka Gosund SP111 je vyrobena z materiálů nejvyšší kvality. Díky svým malým rozměrům ji můžeme efektivně používat v různých typech zásuvek, oproti jiným zástrčkám byla pečlivě navržena tak, aby neplýtvala místem. Zástrčka je navíc z výroby opatřena záslepkami, takže je bezpečná pro děti. Má certifikaci ROHS a CE, kryt je bezpečný a nehořlavý.

Technické parametry:

Zástrčka: Evropská
Rozměry: 7,9 x 4,8 x 4,6 cm
Napětí: 230V
Maximální proud: 16A
Maximální výkon: 3680 W
Připojení: WiFi (2,4 GHz) WiFi modul
Firmware: ESP8266 (možnost nahrát alternativní firmware Tasmota, Supla firmware)
Přesnost měření: 0,1 kWh
Aplikace: TuyaSmart, Gosund
Kompatibilita: IFTTT, Amazon Alexa a Google Home
Hmotnost: 18,1 g
Indikace stavu: LED
Přepínač časovače: Ano
Měření spotřeby energie: Ano

30 dalších produktů ve stejné kategorii: