SMART zásuvky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Smart sada zásuvek BLITZWOLF BW-SHP13 ZigBee Zobrazit větší

Smart zásuvka BLITZWOLF BW-SHP13 ZigBee 1ks

06439266

Nový produkt

Ihned k odběru

445,00 Kč s DPH

Více informací


Posuňte správu chytré domácnosti na novou úroveň. Chytrá zásuvka Blitzwolf BW-SHP13 vám umožňuje vzdáleně ovládat vaše připojená zařízení pomocí aplikace nebo hlasových příkazů. Vytvořte si pracovní plány a spárujte své spotřebiče s dalšími senzory (nejsou součástí dodávky), abyste si ještě více usnadnili život. Produkt také umožňuje sledovat spotřebu energie. Je také neuvěřitelně odolný a odolný proti poškození. Poznámka: Pro správnou funkci vyžaduje zásuvka funkční bránu ZigBee (není součástí dodávky).

Máte bránu ZigBee 3.0 a hledáte zásuvku, která je s ní kompatibilní? Právě jste to našli! BW-SHP13 funguje perfektně nejen s ním, ale i s různými senzory. Co to v praxi znamená? Můžete například nastavit, aby se klimatizace automaticky spustila, když je zjištěna vysoká teplota. Produkt je mimo jiné kompatibilní také s osvětlením, bezpečnostními kamerami a různými mobilními zařízeními.

Přizpůsobte svůj chytrý dům svému životnímu stylu. Speciální aplikace vám umožňuje vytvářet plány, scény a časovače. Zajistěte, aby vaše klimatizace fungovala, když jste v práci, a zhasněte světla, když odejdete z domu. Vaše dítě nerado usíná ve tmě? Nastavte lampu v jeho pokoji, aby zhasla až po určité době! Nyní si můžete snadno přizpůsobit svůj domov pomocí několika kliknutí v aplikaci!

Vaření, vaše ruce jsou zaneprázdněné a můžete použít nějaké další osvětlení? Nebo možná ležíte pohodlně v posteli, chcete jít rovnou spát, ale stále potřebujete zhasnout světlo? Nyní už to není problém! Zásuvka je kompatibilní s Google Assistant a Amazon Alexa, takže svá připojená zařízení můžete ovládat hlasovými příkazy. Stačí dát správný příkaz a sledovat, jak se váš domov přizpůsobí vašim očekáváním!

Chytrá zásuvka Blitzwolf vám umožní nejen užít si bezkonkurenční pohodlí, ale také ušetřit elektřinu a tím i peníze! Aplikace umožňuje sledovat spotřebu energie v reálném čase. Aktuální data si můžete kdykoli zkontrolovat nejen doma, ale také například v práci nebo na dovolené – stačí sáhnout po smartphonu. Získejte větší kontrolu nad svými domácími spotřebiči a rozlučte se s vysokými účty!

Produkt je neuvěřitelně uživatelsky přívětivý. Obsluhovat jej můžete pohodlným tlačítkem a informace o jeho stavu vám poskytne speciální indikátor. Zásuvka je vyrobena z kvalitních ABS a PC plastů, které jí zajišťují nejen životnost, ale také odolnost proti ohni a poškození. Kromě toho je produkt také kompatibilní se standardními zástrčkami francouzského typu.

Technické parametry:

- Standard: EU
- Vstup: AC 110-250V 50/60Hz 16A max.
- Bezdrátový typ: ZigBee 3.0
- Kompatibilita: Google Home, Amazon Alexa
- Provozní teplota: 0-40 °C
- Provozní vlhkost: RH≤80%
- Materiál: Nehořlavý ABS + PC třídy V0
- Rozměry: 46 x 46 x 82 mm

30 dalších produktů ve stejné kategorii: