SMART zásuvky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Smart zásuvka AVATTO N-WOT10-EU-W WiFi Tuya Zobrazit větší

Smart zásuvka AVATTO N-WOT10-EU-W WiFi Tuya

06439383

Nový produkt

Ihned k odběru

475,00 Kč s DPH

Více informací


Vytvořte si chytrý dům, kde se vám dobře žije. Chytrá zásuvka Avatto vám umožní na dálku ovládat k ní připojená zařízení – například pomocí aplikace TUYA / Smart Life nebo hlasového asistenta (Amazon Alexa, Google Assistant). Vytvářejte pracovní plány, používejte časovače a sdílejte kontrolu s ostatními členy rodiny! Výrobek se také velmi snadno instaluje a je kompaktní.

Už jste na cestě do práce a nemůžete si vzpomenout, zda jste před odjezdem vypnuli televizi? Teď už jen stačí sáhnout po smartphonu! Zásuvka Avatto je kompatibilní s aplikací TUYA / Smart Life, takže můžete na dálku ovládat zařízení k ní připojené. Vybraná zařízení tak můžete kdykoli zapnout nebo vypnout!

Pokud chcete, sdílejte své spotřebiče v aplikaci s ostatními členy vaší rodiny, aby i oni získali možnost je ovládat na dálku. Můžete také vytvářet časovače a pracovní plány, stejně jako připojit zásuvku k dalším chytrým zařízením ve vaší domácnosti a automatizovat jejich provoz. Nechte lampu rozsvítit v 6:30, když vstanete, a rozsvítí se světla televize a obývacího pokoje, když vejdete do domu po příchodu domů z práce!

Uvolněte ruce a užijte si ještě pohodlnější ovládání vašich zařízení. Sedíte pohodlně na gauči, nemáte po ruce chytrý telefon a chcete rozsvítit? Nebo možná právě něco vaříte a potřebujete rychle zapnout mikrovlnku? Žádný problém – zásuvka je kompatibilní s hlasovými asistenty Google Assistant a Amazon Alexa. Nyní stačí pouze jednoduchý příkaz k zapnutí nebo vypnutí spotřebiče podle vašeho výběru!

Na výrobu vývodu byly použity vysoce kvalitní materiály (např. tvrzené sklo), což se odráží v jeho odolnosti. Výrobek se také velmi snadno instaluje a čistí. Navíc ho můžete připevnit přímo na zeď, takže nebude trčet a zabere méně místa. K dispozici je také speciální uzamykací zařízení, které vám umožní dětskou pojistku zásuvky.

Technické parametry:

- Barva: Bílá
- Vstupní napětí: 100-240 V, 50/60 Hz AC
- Max. zatížení: 16 A 240 V AC
- Maximální výkon: 3500W
- Wi-Fi standard: 2,4 GHz Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
- Spotřeba energie během provozu: < 1,2 W
- Spotřeba energie v pohotovostním režimu: < 0,6 W
- Cca. 100 000 použití
- Materiál: Tvrzené sklo + PC
- Rozměry: 86 x 86 x 45 mm
- Pracovní teplota: Od -20°C do 70°C
- Podporované systémy: iOS, Android
- Aplikace: Tuya/SmartLife
- Kompatibilita: Amazon Alexa, Google Home

30 dalších produktů ve stejné kategorii: